Tilbygning

Total entreprise i forhold til din nye tilbygning

Kontakt os idag

Vi laver din tilbygning i Århus

En tilbygning er oplagt, hvis du står og mangler mere plads - det kan være i forbindelse med en familieforøgelse eller far, der skal have mere plads til sit værktøj. Et ekstra værelse eller badeværelse kan ofte lette hverdagens stres og jag for familier af enhver størrelse.

Går du med drømmen om et ekstra værelse eller badeværelse? Vi kan realisere din tilbygning og give dit hjem flere kvadratmeter og nyt liv. Vi hos Reitan byg har mere end 15 års erfaring med alle former for tilbygninger.

Ring 25 11 88 55 

Hvis du er i tvivl om regler og love i forbindelse med tilbygninger, så kan du læse mere her.

Tilbygning i træ?

Hvis du går med drømmen om en udvidelse af din bolig, er en af de vigtigste faktorer stilen, som byggeriet skal laves i. Hvis du har en murermestervilla fra 1955, kan det være vanskeligt at få en tilbygning i træ, der passer rent stilmæssigt og arkitektonisk med det originale hus. Det kan dog lade sig gøre, hvis man følger det originale hus’ linjer og æstetiske udtryk.

Du skal altid tage udgangspunkt i det originale hus og dets arkitektoniske stil, før du begynder planlægning af din tilbygning. Ellers kan tilbygningen nemt komme til at stikke ud som et fremmedlegeme. 

Vi ser dog også tilbygninger, der er bygget i en hel anden stil, end den originale bygning. Dette kan give dit hus et helt nyt udtryk, hvis det gøres med respekt for det originale design. Det handler om at finde balance mellem det nye og det gamle.

Med vores store erfaring med tilbygninger i forskellige stilarter, står vi altid klar til at rådgive omkring stil og materialevalg. Med os som partner på dit byggeprojekt kan du være sikker på at få den perfekte tilbygning til dit hus.

Hvis du er i tvivl om, hvilken stil og udtryk, din tilbygning skal have, kan det være en god idé at tage en arkitekt med på råd. I sammenspil med en erfaren arkitekt får du ofte gode råd til, hvordan du kan realisere dine drømme og får en tilbygning, der komplimenterer det originale hus.

Vi står naturligvis også altid klar til at rådgive dig i alle aspekter af byggeprocessen. Kontakt os i dag.

Tilbygning som investering

En tilbygning kan i visse tilfælde være en god investering. Der er dog nogle ting, der skal tages med i overvejelserne. Hvis du overvejer at bygge til, som en investering, så er der nogle faktorer, du skal tage højde for. 

Beliggenheden er afgørende for, om det kan svare sig at øge kvadratmeterne. Det er ofte i områder tæt på de størrer byer, som Århus, København eller Odense, hvor det giver god mening.  Hvis en tilbygning koster 23.000,- pr/m2 og salgspriserne er 27.000,-  i området pr/m2., så kan det give god mening. Her kan du med fordel få en ejendomsmægler til at vurdere, om det vil give mening for dig.

Det er vigtigt, når du overvejer en tilbygning, at du er bevidst, om det skal fungere som en investering eller om det er for at øge dit hus funktionalitet. Hvis du ser en tilbygning som en investering, så er det vigtigt at anvendeligheden øges betragteligt. Hvis du med en tilbygning kan tilføje et ekstra værelse og et badeværelse fx, så kan det åbne op for et helt nyt køber segment og øge salgsprisen på dit hus. 

Det hele økonomiske aspekt af sådan en investering afhænger af flere elementer, husets beliggenhed, størrelse og funktionalitet. Hvis din tilbygning skal give mening, som en bæredygtig investering, så skal du være sikker på, at fx et ekstra værelse øger salgsprisen markant.

Hvad koster det?

Prisen for en forøgelse af jeres bolig er naturligvis utrolig individuelt. Der er i den forbindelse mange faktorer, der spiller ind - hvor stort er projektet og hvilken slags værelser inkluderer det.

Er det bad, køkken og bryggers I drømmer om at tilføje til jeres hus, så vil det naturligvis øge prisen, i modsætning til mindre projekter, hvor man fx kun ønsker et ekstra værelse.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde om, hvordan vi kan realisere jeres drømme og hvad det kommer til at koste. Så får vi sat gang i jeres byggeprojekt hurtigst muligt.

Tilbygning

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg