Tilbygning

Total entreprise i forhold til din nye tilbygning

Kontakt os idag

Tilbygning

Går du med tankerne om en tilbygning? Lad os være med på sidelinjen og sammen kan vi se på dine muligheder.

Økonomi

En tilbygning kan være en god investering. Der er dog nogle ting der skal tages med i overvejelserne. Beliggenheden er afgørende for om det kan svare sig at øge kvadratmeterne. Der er områder ofte tæt på de stører byer hvor det giver god mening.  Hvis en tilbygning koster 23.000,- pr/m2 og salgspriserne er 27.000,-  i området pr/m2. Så kan det give god mening.

Men hvis det ikke er fordi i selv vil blive boende, og have glæden af det. Så er det ikke en god ide.

Derudover kan anvendeligheden øges betragteligt hvis en tilbygning indeholder et værelse og et badeværelse. Der vil det i visse tilfælde åbne op for en helt ny type af familier.

Så det hele omkring økonomien afhænger af flere elementer, men som udgangspunkt er en tilbygning ikke det bedste valg hvis i ikke regner med at blive boende.

Tilbygning i træ?

Når der er tanker om en udvidelse af boligen er et af de vigtigste punkter stilen som byggeriet skal laves i. Hvis det er en muremestervilla fra 1955, kan det være vanskeligt at ramme stilen hvor det laves i mursten, Der er der set mange løsninger i træ, hvor linjerne fra det oprindelige hus går igen i det tilbygningen.

Det kan ofte bedre betale sig at gøre det tydeligt at det er en tilbygning, frem for at prøve at skjule at det er en tilbygning.

For at få et godt resultat er det godt givet ud at få en arkitekt med på råd og ud fra jeres egne ideer, at få dem til at lave en tegning, og grundplan for byggeriet.

Planen for byggeriet

En tilbygning er et stort projekt, fordi det griber ind i jeres hverdag, hvor der i en periode vil være håndværkere og byggeplads rundt om og til dels inde i huset.

Vi prøver altid at planlægge det så der er mindst mulig gene for jer, men i kan ikke undgå at der er en periode hvor i ”bor på en byggeplads”.

Når først tegninger og planen for byggeriet er på plads skal der sættes et starttidspunkt. Der kan være perioder hvor det passer jer bedst.

Tilbygning pris

Prisen for en forøgelse af jeres bolig, vil svinge meget. Så for at komme med en pris er det nødvendigt at se projektet. Noget af det der er meget afgørende er hvad tilbygning indeholder.

Er det bad, køkken og bryggers er det med til at øge prisen væsentligt, frem for et ekstra værelse.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde om jeres muligheder.

Tilbygning

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg