Ombygning

Vi har erfaringen til at stå for total entreprisen for din ombygning

Kontakt os idag

Vi står for din ombygning

En ombygning kan virke som et uoverskueligt projekt, med mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Selv ved en simpel sammenlægning af to værelser er der mange ting, du skal tage højde for.

Derfor kan det ofte være en kæmpe fordel at få en erfaren håndværker til at stå for din ombygning. Vi har erfaringen til at få din ombygning sikkert i hus. 

Ring 25 11 88 55 

Ombygning af hus kan være mange forskellige ting - to værelser der skal lægges samme, eller et køkken der skal udvides. Ombygningerne er primært indretningen indvendig, hvor man fx vælter en mur eller tilføjer en ny mur . På denne måde får du et mere anvendeligt og bedre indrettet hus, og det er ofte langt billigere end en ny tilbygning.

Vær opmærksom på at der pr. 1. februar 2021 er nye energikrav til vinduer og døre.

Det økonomiske aspekt

Hvad koster en ombygning? Et spørgsmål, der er umuligt at svare på, uden at have alle detaljer. Alle ombygninger er således individuelle og afhænger af det eksisterende rum.

De ting du skal være opmærksom på er:

  • Er der bærende vægge?
  • Er der f.eks. trægulv hvor der skal mere til?
  • Fås gulvet stadigt?
  • Er der varmeinstallationer, der bliver berørt?
  • Er der vand installationer, der skal ændres?

Dette er nogle af de faktorer, der kan få din ombygning til at stige i pris. Generelt kan man sige, at jo mere simpel en ombygning er, jo billigere bliver den. 

Hvis du har været i en ombygning tidligere, ved du sikkert også, det kan være svært ikke at få uforudsete udgifter, specielt hvis huset er af ældre dato.

Ved Reitan Byg, regner vi de” uforudsete udgifter” med, så du har den bedste mulige platform at stå på, når beslutning om en ombygning skal tages. Kontakt os i dag, så kommer vi ud og kigger på din ombygning. 

Stil og materialer

VI hos Reitan Byg søger altid at levere det bedst mulige resultat til vores kunder. Derfor går vi altid efter at bruge de bedste materialer, så du får en ombygning, der holder i mange år fremover. Vores erfaring siger os, at pengene til kvalitetsmaterialer ofte er givet godt ud. Alt efter budget naturligvis. 

Selvom vi altid går efter at bruge de bedste materialer muligt, så er vi altid opmærksomme på at overholde kundens budget - vi gør en dyd ud af at få den bedste pris til vores kunder. Derfor sender vi naturligvis altid ubrugte varer retur til leverandøren, så du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt.

Når vi, i samarbejde med dig, vælger materialer til dit byggeprojekt, så vil vi oftest søge at ramme husets eksisterende stil. Det vil sige, at vi altid bruger fx det samme gulv eller loft, så vi bevarer helheden i huset.

Der er naturligvis også eksempler på projekter, hvor kunden ønsker at tilføje et helt nyt udtryk til huset og give dele af huset en ny stil. I sådant et tilfælde vil vi naturligvis være behjælpelig gennem hele processen med råd og vejledning.

Hvis du er i tvivl om regler og love i forbindelse med en ombygning, så kan du læse mere her.

Vi hjælper dig i gang

Når vi går i gang med et projekt som en ombygning, så indgår vi altid i en dialog med vores kunder, hvor vi får lagt en plan. Denne plan skal sikre, at du, som kunde, altid er klar over, hvor vi er i processen. Desuden forsøger vi altid at være så fleksible så muligt, så dig og din familie oplever mindst gene i forbindelse med byggeriet. 

Kontakt os og få en pris på din ombygning, det er ofte billiger end du regner med. Vi står klar til at rådgive dig gennem hele processen - fra den spæde start med planer og design til vi er færdige med din ombygning.

Ombygning

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg