Ombygning

Vi har erfaringen til at stå for total entreprisen for din ombygning

Kontakt os idag

Ombygning

Ombygning af dit hus kan være to værelser der skal lægges samme, eller et køkken der skal udvides.

Ombygningerne er primært indretningen indvendig, hvor der ændres på murene. På den måde får du et mere anvendeligt hus, og det er ofte langt billigere end en ny tilbygning.

Økonomi

Hvad koster en ombygning? Det kan vi ikke svare på her, for vi skal først se på opgaven og danne os et overblik over opgavens omfang.

De ting du skal være opmærksom på er:

  • Er der bærende vægge?
  • Er der f.eks. trægulv hvor der skal mere til.
  • Fås gulvet stadigt?
  • Er der varme installationer der bliver berørt.
  • Er der vand installationer der skal ændres.

Det er nogle af de ting der kan gøre at prisen på ombygningen stiger. Det er vigtigt at have overblik over hele projektet så der ikke kommer uforudset udgifter.

Hvis du har været i en ombygning tidligere, ved du sikkert også det kan være svært ikke at få uforudsete udgifter, specielt hvis huset er af ældre dato.

Ved Reitan Byg, regner vi de” uforudsete udgifter” med, så du har den bedste mulige platform at stå på, når beslutning om en ombygning skal tages.

Materialer

Materialerne der vælges, skal være i en ordentlig kvalitet. Der er stor forskel fra de billigste byggemarkeder, til de professionelle byggemarkeder. Der kan være en lille prisforskel. Men den er ofte givet godt ud.

Derudover når vi er i gang med ombygningen sørger vi for at ubrugte varer kommer retur, så du ikke betaler for mere end du har behov for.

Ved valget af de byggematerialer der skal bruges, er det vigtigt at have helheden med i huset. Passer det sammen, er der gulv i andre rum, hvor vi kan bruge et tilsvarende gulv.

Byggeplanen

Når vi er klar til at starte, er det første der skal laves en plan. Hvordan og i hvilken rækkefølge skal ombygningen klares.

På den måde er vi til mindst gene for jeres hverdag og familie.

Kontakt os og få en pris på din ombygning, det er ofte billiger en du regner med.

Ombygning

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg