Nybyg

Totalentreprise til opførsel af villa eller hus

Kontakt os idag

Nybyg villa

Hvis du står over for at skulle bygge nyt hus kan Reitan Byg være din professionelle byggepartner.

Hvor er du i processen

Når der skal bygges nyt hus, er det en lang proces med mange overvejelser. Hvor du er i processen ved kun du. Men uanset hvor du er, kan vi være behjælpelig med at få startet rigtigt, og gennem byggeriet stå for totalentreprisen. På den måde kommer du ikke ud for overraskelser og uforudsete udgifter.

Når der skal opføres et nyt hus, starter det med en drøm, hvor lige nøjagtigt dit drømmehus former sig. Det kan være du har grunden men mangler huset. Det kan være en rigtig god ide at få et byggefirma med fra starten. Vi kan se mulighederne, og hvilke løsninger der er plads til inden for de økonomiske rammer.

Dit nye hjem

Hos Reitan Byg fokuserer vi på din oplevelse, samtidig med den håndværksmæssige kvalitet. For begge gælder det at vi er din professionelle byggepartner som du kan regne med.

Hvis der opstår udfordringer eller noget der skal tages stilling til, så er du som bygherre den første der får besked. Det er vigtigt vi har en god kommunikation.

Når tegninger og arkitekten er færdige, så er vi klar til at tage over med vores team af faste leverandører.

Byggeriet

Når vi går i gang, er vi på pladsen for at udføre opgaverne til tiden. Der er mange håndværkere der skal indover og der må kun være et minimum af tidsspild. Vi skal ikke gå og vente på noget er færdigt, og samtidig skal vi ikke rende oven i hinanden.

Dette kan klares med erfaring og overblik over processen for hele byggeriet. Har du spørgsmål undervejs kan du altid kontakte os, og du er altid velkommen på byggepladsen.

Når byggeriet er færdigt.

Når vi er færdige og du modtaget nøglen, så er der stadig plads til trygheden om din investering. Vi har en garantiordning, hvor du kan notere de små ting der måtte opstå, og som du gerne vil have rettet.

Så kommer vores faguddannede håndværkere ud og laver opgaven. Det hele er aftalt nærmere med dig så det passer i din kalender.

Kontakt os allerede i dag og hør mere on dine nyligheder for nybyg med Reitan Byg – din professionelle byggepartner.

Nybyg

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg