Nybyg

Totalentreprise til opførsel af villa eller hus

Kontakt os idag

Vi bygger dit næste hjem

At bygge et nyt hjem er en stor beslutning og en langstrakt proces med mange valg og beslutninger, der får stor indflydelse på resultatet. Derfor er det vigtigt at vælge den rette entreprenør til at stå for hele processen, så du kan føle dig tryg hele vejen, indtil du står med nøglerne til dit nye hus.

Vi hos Reitan Byg har bygget utallige huse i hele landet. Dette har givet os erfaringen og ekspertisen til at håndtere alle former for nybyg. Med os som din samarbejdspartner vil du føle dig tryg gennem hele processen og få det hus, du går og drømmer om.

Ring 25 11 88 55 

Når man skal bygge et nyt hus, er det en lang proces med mange overvejelser og afgørende beslutninger, der skal tages. Vi står klar til at guide dig videre i processen ligegyldigt, hvor langt du er. Vi har det fulde overblik, så skal du bare koncentrere dig om detaljerne, der kommer til at gøre dit nye hus til et drømmehus.

Vi kan se mulighederne for dit hus, og hvilke løsninger, der er plads til inden for de økonomiske rammer. På denne måde kommer, der ikke nogle ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter. Dette er vores garanti til dig.

Vi er der fra start til slut

Når man skal bygge nyt hus, er det en lang proces med mange overvejelser og afgørende beslutninger, der skal tages. Vi står klar til at guide dig videre i processen ligegyldigt, hvor langt du er. Vi har altid det fulde overblik, så skal du bare koncentrere dig om detaljerne, der kommer til at gøre dit nye hus til et drømmehus. 

Vi kan se mulighederne for dit hus, og hvilke løsninger, der er plads til inden for de økonomiske rammer. På den måde kommer, der ikke nogle ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter. Det er vores garanti til dig. Hvis du mangler rådgivning omkring nybyggeri, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning.

Dit nye hjem

Hos Reitan Byg gør vi altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse i forbindelse med deres byggeprojekter. Hvis der opstår udfordringer eller noget, der skal tages stilling til, så er du som bygherre den første der får besked. Vores erfaring siger os, at kommunikationen med vores kunder er noget af det vigtigste i en opstartsproces som denne. 

Når I har lagt jer fast på et endeligt design og plantegning af huset i samarbejde med en arkitekt, står vi klar til at rykke ind på byggepladsen med hele vores hold af erfarne håndværkere og sætter i gang med konstruktionen af dit nye hus.

Byggeriet

Når selve byggeprocessen går i gang, så vil der være fuld drøn på byggepladsen. Vi har som totalentreprenør stor erfaring med at strukturere og organisere et byggeprojekt som et nyt hus. Vores hold af erfarne håndværkere har arbejdet sammen i mange år og har derfor en indbygget rutine, der sikrer, at vi ikke spilder tiden og går i vejen for hinanden. Sådan får vi dit nye hus bygget færdig til tiden.

Dette kan klares med erfaring og overblik over processen for hele byggeriet. Har du spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at kontakte os, og du er altid velkommen på byggepladsen, hvor vi gerne viser vores fremskridt frem for dig og din familie.

Når byggeriet er færdigt

Selv, når vi er færdige med dit hus og du har modtaget nøglen, er vi stadig med dig for at se projektet 100% i mål. Vi har en garantiordning, der giver dig garanti på, at hvis der skulle opstå mindre fejl eller mangler, så udbedrer vi dem selvfølgelig, selv efter vi har forladt byggepladsen. 

Så kommer vores faguddannede håndværkere ud og udbedrer eventuelle fejl og mangler - vi stopper ikke, før du er tilfreds. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge din drømmebolig.

Nybyg

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg