Totalentreprise

Vi tilbyder totalentreprise på renoveringer af boliger, overetager, tilbygninger og ombygninger.

Kontakt os idag

Totalentreprise i Aarhus og omegn

Vi hos Reitan Byg har års erfaring inden for alle slags totalentrepriser. Vi har et hold af erfarne håndværkere, der kan håndtere de fleste byggeprojekter på en effektiv og kvalitetsorienteret måde. 

Når vi starter på en totalentreprise starter vi altid med et opstartsmøde, hvor vi med dig som kunde diskuterer, hvilke behov, der skal dækkes og hvilket budget vi arbejder ud fra. Vi deler gerne ud af vores store erfaring med totalentrepriser på alle områder. Du har idéerne og vi har løsningerne.

Vi arbejder bedst, når vi får en større indsigt i, hvad vores kunders ønsker og drømme er. Det giver os et grundlag at arbejde ud fra. Ud fra dette grundlag vil vi lægge en plan for, hvordan vi bedst kan opfylde dine behov og ønsker. 

Når vi planlægger en totalentreprise, så gør vi en dyd ud af at være utrolig detaljeorienteret og fremadskuende. Vi oplever tit, at vores kunder fokuserer på, hvad deres behov er lige nu og ikke, hvad de eventuelt bliver i fremtiden. Dette ses ofte med indretning af børneværelse, hvor vores kunder glemmer, at deres børn bliver voksne en dag. 

Dette skaber naturligvis andre behov ude i fremtiden. I sådan en situation har vi stor erfaring med at guide og rådgive vores kunder frem til et resultat, der er holdbart, ikke bare nu, men i mange år fremover.

Byggeplan og tid

Når vi, i samarbejde med dig, har fået afdækket de forskellige behov i forbindelse med din totalentreprise, så går vi i gang med at lægge en tidsplan for projektet. Vi arbejder altid med en detaljeret og gennemarbejdet plan, så vi er sikre på, at byggeriet skrider frem så effektiv så muligt. 

Vi er fuldt ud klar over, hvor meget en byggeproces, som en totalentreprise, har indflydelse på et familieliv. Det kan ikke undgås, at din familie kommer til at opleve praktiske udfordringer i forbindelse med byggeriet. Dette er vi altid meget opmærksomme på og prøver altid at strukturere processen, så dig og din familie kommer til at opleve så lidt gene så muligt. 

Vi tror på, at kommunikation er nøglen til at få en byggeproces til at glide, både for os og for dig og din familie. Derfor er vi altid til rådighed, hvis I skulle have spørgsmål eller forespørgsler, der kan gøre jeres liv lettere i processen.

Byggeprocessen

Når vi i fællesskab har lagt en plan for jeres byggeri, så går vi i gang hurtigst muligt. Det er i denne del af processen, hvor vi tager over og styrer byggeriet til punkt og prikke. Du skal bare slappe af og vente i spænding på det færdige resultat. 

Vi sørger for alle aspekter af byggeriet. Vi varetager kontakten til de forskellige håndværkere. Lægger en stram tidsplan for byggeriet, så vi spilder så lidt tid så muligt. Materialer, der skal bruges til byggeriet bliver bestilt og sendt retur, hvis de ikke bruges. Vi klarer det hele. 

Gennem en renovering vil der også være en del affald, vi sørger naturligvis for at bortskaffe al skrald på en miljøvenlig måde.

Vi har faste samarbejdspartnere og leverandører som vi kan stå inde for 100%. Alt er udført af danske håndværkere.

Af samarbejdspartner og underleverandører kan nævnes

 • Arkitekt
 • Bygningskonstruktør
 • Elektriker
 • Murer
 • VVS
 • Jord og beton

Med et stærkt hold af faste samarbejdspartnere, der er vant til at arbejde sammen, kan vi garantere en effektiv byggeproces. 

Skal vi hjælpe jer?

Hvis du har et byggeprojekt og mangler en samarbejdspartner, så er du velkommen til at kontakte os i dag. Så får vi sat gang i dit byggeri hurtigst muligt. Du kan trygt overlade gennemrenovering af boligen eller byggeprojektet for dit nye hus til os.

Vi dækker områderne

 • Djursland
 • Midtjylland
 • Aarhus
 • Silkeborg
 • Randers

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg