Totalentreprise

Vi tilbyder totalentreprise på renoveringer af boliger, overetager eller andet hvor det er en gennemgribende renovering du står overfor.

Kontakt os idag

Total entreprise

Vi har erfaringen inden for:

Ved opgaver hvor vi har totalentreprisen vil vi mødes og gennemgå opgaven. Der kan vi sammen skabe et billede af hvad det er for en opgave. Vi kan også komme med forslag til løsninger.

Ofte kan det være en stor fordel at få andre til at se på de tanker i går med. Tankerne kan være låst fast i nogle ideer, som måske er fordyrende for hele renoveringen og måske er der en bedre løsning.

Det kan også være det kan betale sig at ændre små ting. For at helheden i renoveringen vil give mere mening fremover. En af de ting vi ofte ser, er indretning af børneafdelinger, hvor tanken om at børnene en dag skal stå på egne ben, ikke er med i overvejelserne. Der er det vores erfaring at det sagtens kan kombineres. Så er der muligheder fremover for gode anvendelses muligheder af værelser, og måske forberede en sammenlægning af to værelser.

Byggeplan og tid

Nu er vi der hvor vi skal til at udarbejde en konkret tidsplan for opgaven. Vi udarbejder en anslået tidsplan for hvornår vi går i gang og punktvis for processen, og afslutning. De familier der har været igennem en stører renovering eller ombygning, ved også at der kan opstå uforudsete udfordringer.

Vi prøver altid at tage forbehold for disse. Kommer der noget der er ud over den plan vi sammen har lavet. Så vil vi tage kontakt til jer. På den måde kan vi få afstemt forventningerne hurtigst muligt.

Vi respekter jeres familie og ved hvilken betydning en af de største investeringer gennem livet betyder for jer.

Bygge processen

Når først tankerne er formet så der er en konkret plan, så starter byggeriet.

Der kan du trygt slappe af og nyde det. Vi varetager kontakten til de forskellige håndværkere. Tidsplanen mellem de forskellige der skal komme til på pladsen. Materialer der skal bruges til byggeriet, sørger vi for at bestille, og få overskydende byggematerialer retur.

Gennem en renovering vil der også være en del affald, der sørger vi for at fjerne og bortskaffe materialerne på forsvarlig og miljørigtig vis.

Vi har faste samarbejdspartnere og leverandører som vi kan stå inde for 100%. Alt er udført af danske håndværkere.

Af samarbejdspartner og underleverandører kan nævnes

 • Arkitekt
 • Bygningskonstruktør
 • Elektriker
 • Murer
 • VVS
 • Jord og beton

Alle disse er de samme på hvert projekt. Så vi kender hinanden og ved hvilken kvalitet vi kræver.

Skal vi hjælpe jer?

Send gerne en besked til os og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Derefter få en aftale på plads om det første byggemøde med en uforpligtende gennemgang af byggeriet og ombygningen.

Du kan trygt overlade gennemrenovering af boligen, eller byggeprojektet for dit nye hus til os.

Vi dækker området

 • Djursland
 • Midtjylland
 • Aarhus
 • Silkeborg
 • Randers

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg