Tømrerfirma

20 års erfaring og faguddannede medarbejdere sikrer din opgave og godt håndværk.

Kontakt os idag

Dit tømrerfirma i Århus og omegn

Vi er et tømrerfirma med mere end 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver. Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale og glade kunder. Der er dog altid plads til flere.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os. Vi udfører opgaver for private, erhvervsvirksomheder og for det offentlige.

For os er det vigtigt at følge en opgave helt til dørs, dermed sikrer vi et professionelt resultat hver gang. Her gør vi brug af den store viden, vi har opbygget gennem mange års arbejde indenfor faget, og fra det utal af små og store projekter, vi har udført.

Det er vigtigt for os, at du som kunde får lige nøjagtigt det, vi har aftalt - vi er først tilfredse, når du er det. Vi holder os hele tiden opdateret på de nyeste teknikker og materialer, så vi kan tilbyde den bedste løsning til dit byggeprojekt. Uanset projektets størrelse og budget.

Vi tilbyder en lang række af ydelser, hvor vi, i samarbejde med dig, finder den bedste løsning. Vi får dig altid i mål til tiden.

Ring 25 11 88 55 

Tømreropgaver:

Hvis du skal have udført tømrerarbejde, er du kommet til den rette. Vi har mange års erfaring indenfor faget. En erfaring, vi naturligvis bruger aktivt i vores arbejde - det sikrer dig høj kvalitet på dit byggeri og ikke mindst en god pris.

Står du overfor at skulle have lavet en renovering af huset, en tilbygning, ombygning, lagt nyt tag eller udskiftet døre og vinduer, så lad os give dig et uforpligtende tilbud. 

Tagarbejde:

Trænger tagrenden til en udskiftning, er det ved at være tid til at få skiftet dine stern / vindskedebrædder eller skal skorstenen have en ny inddækning? Eller skal du have et helt nyt tag? Den klarer vi for dig. 

Vi udfører alt tagarbejde. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig her og få inspiration til, hvordan dit nye tag skal se ud. 

Køkkenrenovering:

Skal du have et nyt køkken monteret, eller have renoveret det gamle, er vi hos Reitan uddannet køkkenmontører med stor erfaring. Vi har de kompetencer, der skal bruges til at bygge dit køkken - erfarne VVS’ere, håndværkere og elektrikere. 

Vi har idéerne til dit drømmekøkken og ekspertisen indenfor alle aspekter af køkkenrenovering og montage. 

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til at få dit drømmekøkken her. 

Totalentreprise:

Vi tilbyder totalentreprise af højeste kvalitet. Gennem års erfaring har vi opbygget viden om, hvordan man bedst muligt håndterer alle aspekter af fx en gennemrenovering af din bolig eller et nybyggeri. 

Et projekt som fx en overetage vil ofte forløbe på den måde, at vi mødes for at aftale detaljerne omkring projektet og sammen finder frem til den rigtige løsning for dig.

Derefter står vi for resten. Vi er naturligvis altid i kontakt med dig og giver dig løbende opdateringen på projektet. 

Vi har et stærkt netværk af forskellige leverandører, så du ikke skal bekymre dig om leveringstider, booking af andre håndværkere osv. Det tager vi os af, du har altså kun en kontakt, det er os.

Forsikrings og stormskader:

Er taget blæst af dit hus eller har der været vand i din kælder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig, så vi kan få styr på skaden og holde det på et absolut minimum. 

Vi er også behjælpelig med udbredelse og opbygning, når skaden er sket. Vi står altid parat til at hjælpe dig.

Energibesparende løsninger: 

Vi har mange års erfaring med at skabe energibesparende løsninger - det er godt for din pengepung og naturligvis også for miljøet. Vi hos Reitan Byg giver gerne et gratis energieftersyn af din bolig som indeholder følgende punkter. 

Kontakt os i dag, så sætter vi gang i dit næste byggeprojekt. 

Tømrerfirma

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg