Tagrenovering

Vores tømre er eksperter i tagrenovering og udskiftning af tag.

Kontakt os idag

Vi står for din tagrenovering

Taget er uden tvivl et af de vigtigste elementer af dit hus. Det beskytter mod vind og vejr og holder på varmen. Hvis dit tag ikke er tæt, kan det hurtigt ses på varmeregningen. Derfor er det altid vigtigt at holde øje med, hvordan dit tag har det. Hvis du løbende tjekker dit tag for skader og mangler, så kan du ofte komme større skader i forkøbet - ellers kan det blive dyrt. 

Vi hos Reitan Byg har stor erfaring med både renovering af eksisterende tage og opbyggelse af helt nye tage. Vi bygger lige dét tag, du går og drømmer om.

Ring 25 11 88 55 

Hvilken tagtype skal du vælge?

Før du vælger et nyt tag til dit hus, så er det en god idé at sondere markedet og vurdere, hvilket tag, der passer bedst til dit hus og budget. Ønsker du at give dit hus et moderne udtryk, skal det være mere klassisk stil eller er miljøvenlighed vigtigst for dig? Der er mange faktorer, der skal tages højde for. 

Her får du en lille gennemgang af nogle af de forskellige tagtyper. 

Tegltag - Et af de klart mest brugte tage i Danmark med sit karakteristiske udseende, vi kender fra de fleste parcelhuse. Tegl fremstilles af ler, der bliver brændt ved 1000 grader og har en levetid på mellem 50 og 70 år, hvis det lægges korrekt. Tegl er et utrolig miljøvenligt valg, da det produceres udelukkende af naturmaterialer. 

Tagpap - Er lige som tegltag et af de mest velkendte tage i Danmark. Tagpap er utrolig holdbart og en meget billig løsning. Desuden giver tagpap ofte et moderne og mere neutralt udseende. Tagpap holder op mod 50 år.

Nyt eternitskifertag - Er blevet et utrolig populært tag på grund af dens lange levetid og mere moderne udtryk. Eternitskifertag produceres ud af en finkornet bjergart, der hakkes direkte ud af bjergvægge. Dette gør eternitskifertag til en forholdsvis dyr løsning, det holder dog op til 100 år. 

Betontagsten - Ligner tegl til forveksling, det er dog tungere og har en mere sårbar overflade. Betontagsten kan blive angrebet af mos, derfor skal man forvente et vis niveau af vedligehold. Et tag af betontagsten kan holde op til 50 år. 

Hvis du er i tvivl, om hvilket tag du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Spær og lægter

Spær er det mest elementære del af selve tagets konstruktion. Spær er ofte formet som et A, der monteres i hver ydervæg af taget. Lægte placeres således vandret på tværs af spærene og herpå ligger man selve taget. 

Det er ikke altid, man skal lægge nye spær og lægter ved udskiftning af taget. Det er dog strengt nødvendigt, hvis fx nogle spær er blevet ramt af råd. Vi har dog erfaringen til at vurdere, hvilke dele af dit tag, der skal udskiftes. Det kan du trygt overlade til os.

Tagrenovering og isolering

Taget er en utrolig stor faktor, når det handler om at holde på varmen. Varme stiger som bekendt opad og hvis dit tag ikke er korrekt isoleret, så fiser varmen lige ud i atmosfæren. Det bliver dyrt i længden. Derfor kan du undgå energispild og store varmeregninger ved at få dit tag isoleret korrekt af en fagmand. 

Med efterisolering får du også en besparelse fremover, hver gang du betaler varmeregningen, så det kan altid betale sig. 

Når en renovering går i gang, skal der overholdes krav i forhold til det gældende bygningsreglement 2018. På nuværende tidspunkt er der BR18. For at opfylde disse krav vil det være en stor fordel at lave efterisolering i samme arbejdsgang. Du kan læse meget mere her.

Det er godt for din pengepung, både på kort og lang sigt samt godt for os alle på den lange bane i forhold til miljøet.

Hvad koster det?

Prisen varierer meget i forhold til de ovenstående forhold. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal lægge et budget for et nyt tag - hvor stor et tag skal du have, hvilket tag ønsker du og skal undertaget skiftes? Derfor skal der en besigtigelse af taget til, før vi kan give dig en pris på et nyt tag.

Vi kommer naturligvis gerne ud og besigtiger dit tag og giver dig et uforpligtende tilbud. Med os som din samarbejdspartner får du et velbygget tag, der kommer til at holde mange år ud i fremtiden. 

Kontakt os i dag også kommer vi ud og kigger på det.

Tagrenovering

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg