Tagrenovering

Vores tømre er eksperter i tagrenovering og udskiftning af tag.

Kontakt os idag

Tagrenovering

Hvis det er over 30 år, kan det være tid til en tagrenovering. Taget er en af de vigtigste dele af huset, for det beskytter resten mod vind og vejr.

Tagtype

Der er mange typer af tag, skiffer, eternitplader i typerne B5, B6 og B7 er de mest almindelige.

B5 er en type der ofte er brugt på mindre udhuse og garager. Der kan også findes huse hvor det er B5 plader. De er ofte i så ringe stand at en komplet udskiftning er nødvendig.

B6 eg gennem 1980’erne meget benyttet tagplade. Den var stærk og kunne holde i mange år. Med tidens tand sæter sit præg på pladerne og de begynder at forvitre, hvilket betyder de bliver porøse og smuldre.

B7 er en bølgeplade der har lidt stører, bølger end B6. Det er plader der er ca. halv størrelse af B6. Pladerne er i de første produktionsår produceret med asbest. Dem er der ikke mange tilbage af. Så kommer der en periode i 1990’erne hvor de første plader bliver produceret uden asbest.

Det giver desværre visse udfordringer på holdbarheden. Så er det denne type er der ingen vej uden om, så skal det skiftes.

Skiffer er en type tag der er lavet af fibercement. Den er meget brugt og fås i forskellige typer, hvor de kan være diagonalt, lige og i forskellige størrelser.  Det er meget robust og tæt tag.

Spær og lægter

Ved en renovering hvor taget skal skiftes, skal der lægtes om. Der er andre krav i dag til dimensionerne af lægter.

Ved efter isolering kan det kræve at spærene forhøjes så der er plads til den ekstra isolering. Det er kun gællende ved hus med udnyttet tagetage.

Tagrenovering og isolering

Som med meget andet i byggeriet er det ofte det der er under, der har betydning for kvaliteten og prisen.

Når en renovering går i gang, skal der overholdes krav i forhold til det gællende bygningsreglement 2018. På nuværende tidspunkt er der BR18. For at opfylde disse krav vil det være en stor fordel at lave efterisolering i samme arbejdsgang. Du kan se meget mere om her http://bygningsreglementet.dk/

Med efterisolering får du også en besparelse fremover, hver gang du betaler varme regningen.

Taget er også det der har den bedste effekt i forhold til at holde på varmen. For varmen stiger op, så når isoleringer i taget er på plads stopper det største varme spild. Det er godt for din pengepung lige nu og her og godt for os alle på den lange bane i forhold til miljøet.

Pris nyt tag og undertag

Prisen varierer meget i forhold til de ovenstående forhold. Når vi har været ude og se på dit tag, kan vi give et uforpligtende tilbud for prisen på et nyt tag og undertag.

Vi ser frem til at høre fra dig og så kommer vi forbi og måler op og ser på taget.

Når vi kommer, skal vi have adgang til loftrum eller skunk. Der kan vi se hvordan det ser ud indefra.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tagrenovering

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg