Renovering

Har du et ældre hus hvor du skal i gang med en fornyelse og renovering, så kan det godt betale sig at få os med på råd, inden du går i gang.

Kontakt os idag

Renovering

Et er at udføre selve arbejdet med renoveringen, noget helt andet er at se løsningerne der måske passer bedre, når du alligevel skal i gang. Det kan være et vindue der skal skiftes, hvor det vil give rigtig god mening at gøre det stører eller flytte det.

Der er mange hensyn der skal tages ved en renovering af bolig. Det kan gå forfærdeligt galt, og der tænker jeg først på stilen og atmosfæren i huset. En udskiftning af køkken eller en tilbygning som eksempel skal laves med omtanke for helheden af huset.

Der er desværre mange eksempler på en tilbygning, hvor det skæmmer meget på helheden, og hvordan huset tager sig ud.

Køkken renovering

Er det køkkenet der står for tur, kan det være en ret stor proces. Det starter med fundamentet, det vil sige gulvet og det der er under. Er det lige og i orden. Det nytter ikke noget at sætte et køkken op, hvor der er problemer under gulvet.

Køkkenet er et af de rum i huset hvor der også er fugt i form af afløb, vandrør osv. Hvis der er tegn på problemer, kan det bedst betale sig at klare det hele på en gang. For det er meget mere besværligt efterfølgende.

Hvis det er et ældre hus, er der ofte mangel på stikkontakter, og det skal tænkes ind sammen med selve opbygningen af det nye køkken.

Vi har uddannede køkken montører som står for montage af køkkener.

Se meget mere om montage af køkkener

Udskiftning af tag

Udvendigt er det af naturlige årsager taget der er mest udsat for vind og vejr. Står du over for en udskiftning eller renovering, vil vi anbefale at tage med i overvejelserne om der skal efter isoleres ved samme lejlighed.

De bedste investeringer der kan laves ved en bolig, er energirigtige løsninger. En efterisolering vil ofte kunne betale sig, for der er tilbagebetaling måned efter måned i sparet varmeregning. Vi hjælper gerne med beregning og forslag, for at se hvad der bedst kan betale sig.

Se meget mere om tagrenovering

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg