Køkkenmontage

Reitan Byg har egne specielt uddannede køkkenmontører.

Kontakt os idag

Køkkenmontage

Når du har fundet dit drømmekøkken skal det sættes op. Det kan være en stor opgave. Vi er klar med ekspertisen og er uddannede køkkenmontører, så du får det bedste resultat og mest ud af dit nye køkken.

Nedrivning af køkken

Før monteringen af køkkenet starter skal det gamle nedtages og bortkøres. Alt efter hvilken type der er installeret og hvor gammelt det er, kan der være visse udfordringer. Hvis det er et ældre snedkerkøkken, er det ofte bygget på stedet og så er det ikke sikkert elementerne kan komme ud. Så der skal det skilles helt ad for at komme ud.

Når det gamle er fjernet, skal underlaget eller gulvet tjekkes for ujævnheder, og måske endda råd. Køkkenet er et vådrum med vand og kloak. Det er muligt der har været utætheder, som skal varetages inden det nye sættes op.

Elektriker

I et ældre køkken er der ofte mangel på stikkontakter. Da det blev lavet, var der ikke de samme krav som i dag. Det er på dette tidspunkt elektrikeren skal til for at fræse ud til kabler og nye stikkontakter.

Hvis hårde hvidevarerne skal være andre steder end tidligere, skal der også flyttes stik til dette. I dag er det et krav der skal være to strømgrupper tilsluttet et køkken. På den måde kører ovnen, køleskab og en elkedel ikke på samme gruppe. Der er stor risiko for det vil betyde overbelastning og at sikringen springer.

VVS

Hvis vask og vandtilslutning skal være samme sted som tidligere, så er der ikke det store her. Men hvis det skal flyttes, skal der en vvsmontør til for at flytte vand og kloak installationer.

Montage af køkken

Når el og vand er på plads, skal det nye køkken monteres. Når et nyt køkken bestilles er der en leveringsdato, og den kan vi regne med.

Så det drejer sig om i de foregående processer, el, vvs og evt. maling er på plads, når køkkenet bliver leveret.

Så er der plads til montering af jeres nye drømmekøkken.

Vi er uddannet køkkenmontører, og derved kender vi processen for opsætning og tilpasning på bedste og hurtigste metode.

Som med alt andet inden for byggeri er soklen det vigtigste for resultatet i sin helhed. Når først sokklen er sat hvor det skal være, monteres skabene og elementer.

Til sidst kommer bordpladen på. Det er her det vil afsløre sig om det grundlæggende er på plads.

Det er meget tydeligt om det hele er lige, og afstanden passer hele vejen rundt.

Afsluttende montage

Når selve køkkenet er monteret, skal der skæres ud til håndvask, kogeplade og emhætte skal sættes op. Der er bordplader der leveres hvor vasken er monteret. Det er hvor der er valgt en undersænket vask.

Derudover skal der føres afløb fra opvaskemaskine og vask.

Når det hele er på plads, skal dit nye køleskab og ovn installeres.

Tidsplan for montage af køkken

Meget af tidsplanen for montering af dit nye køkken er på forhånd bestemt af leveringsdatoen for dit nye køkken. Så det drejer sig om at være klar til denne dato. Derved skal i undvære jeres køkken kortest mulige tid. Men i skal dog regne med at lave mad, på en anden måde end i plejer i en kortere periode.

Bestil køkkenmontage og få en pris

Send en besked til os og vi vil komme og se på opgaven. Det er en god ide at være tidligt ude. Så vi kan tilpasse vores arbejde efter leveringsdatoen for køkkenet.

Vi opsætter alle gængse mærker af køkkener.

 • Ikea køkken
 • Vordingborg
 • INVITA
 • Kvik
 • HTH
 • Trige køkkenet

Ser du ikke din køkkenleverandør på listen, så send en besked alligevel. Vi er ikke begrænset af mærke og type.

Området vores køkkenmontør dækker

Vi dækker området

 • Djursland
 • Midtjylland
 • Aarhus
 • Silkeborg
 • Randers
 • Odder
 • Skanderborg
 • Silkeborg

Billeder venligts udlånt af JKE Design og HTH køkken

Køkkenmontage

We ♥ new friends

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 15 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Lystrup ved Aarhus med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg