Køkkenmontage

Reitan Byg har egne specielt uddannede køkkenmontører.

Kontakt os idag

Vi monterer dit nye køkken

Når du har fundet dit drømmekøkken, skal det naturligvis sættes op, hvilket kan være en stor opgave, hvis man ikke har prøvet det før. Der er mange faldgruber, når man sætter et nyt køkken op. Hvis man ikke har ekspertise indenfor både håndværk, VVS og el, skal man overlade det til en fagmand.

De mindste fejl kan gøre dit køkken skævt, hvilket ødelægger helhedsindtrykket. Det skal jo gerne se lige så godt ud, som i butikken. 

Vi hos Reitan Byg har mange års ekspertise i opsætning af køkkener og er naturligvis uddannede køkkenmontører. Det giver dig det bedste resultat - uden at skulle bøvle med det selv. Vi håndterer køkkenmontage i det meste af jylland. Vi klarer alle mærker som IKEA, Vordingborg og HTH, plus mange andre.

Ring 25 11 88 55 

Her får du en lille gennemgang af, hvad det blandt andet kræver at sætte et nyt køkken op. 

Nedrivning af køkken

Før vi sætter dit nye, drømmekøkken op, skal det gamle naturligvis rives ned og fjernes. Det er dog ikke så let, som det lyder. Man kan ikke bare flå det ud af væggen. Ældre køkkener kan være bygget på stedet, hvilket gør det svært at skille ad, uden at rasere hele køkkenet. 

Når det gamle er fjernet, skal underlaget eller gulvet tjekkes for ujævnheder, og måske endda råd. Køkkenet er et vådrum med afløb til både vand og kloak. Her skal man være opmærksom på, at der kan være opstået utætheder, der naturligvis skal udbedres, inden man kan sætte det nye køkken op. 

Hvis du er i tvivl, om noget i forbindelse med nedrivning af dit køkken, er du altid velkommen til at kontakte os. 

El og VVS

Noget af det vigtigste i et køkken er adgang til strøm. Man kan næsten ikke få nok strømstik i et køkken. Derfor er det vigtigt at få en elektriker til at hjælpe med opsætning af et nyt køkken. 

Især, hvis du udskifter et ældre køkken med et nyt, er der ofte alt for få stikkontakter. Her skal elektrikeren fræse ud til nye kabler og nye stikkontakter. En opgave man hellere skal overlade til en fagmand. 

Hvis du ønsker at flytte rundt på dine hårde hvidevare i det nye køkken, skal der ligeledes flyttes strømstik til dette. Det er i dag et lovkrav, at der er to strøm grupper tilsluttet et køkken. På denne måde kører ovn, køleskab, el kedel og emhætte ikke på samme strøm gruppe, hvilket kan give kortslutninger. 

Der skal ikke kun en erfaren elektriker til at opsætte et nyt køkken, du får højst sandsynligt også brug for en VVS’er. Hvis der skal flyttes radikalt om på dit nye køkken, skal der flyttes vand-og kloakinstallationer til fx opvaskemaskinen.

Montage

Når el og vand er på plads, så er der plads til montering af jeres nye drømmekøkken. Først opbygges soklen, der er selve grundlaget for køkkenet. Hvis soklen monteres forkert bliver det utrolig svært at få et tilfredsstillende resultat. Derfor er det vigtigt, at man ved, hvad man laver. Efter soklen monteres skabene og de øvrige elementer. 

Når alle skabe og elementer er opsat skal bordpladen monteres og der skal skæres huller til håndvask og kogeplade. Det er ofte her man kan lave fejl, hvis man ikke har erfaring med at montere bordplader. Den mindste fejl kan gøre, at bordplanen ikke passer perfekt. I værste fald skal man købe en ny bordplade og starte forfra. 

Derudover skal der føres afløb fra opvaskemaskine og vask. Når det hele er på plads, skal dit nye køleskab og ovn installeres. Også er vi i mål med dit nye køkken.

Vi renoverer også 

Hvis du står med et ældre køkken, der trænger til en renovering, så står vi også til rådighed. Det kan i visse tilfælde svare sig at renovere på et køkken, fremfor at udskifte det med et helt nyt. En køkkenrenovering kan være af større eller mindre karakter.

Helt fra udskiftning af låger og skabe til en ny sokkel og bordplade. Hvis du er i tvivl, om det kan svare sig at renovere dit køkken, så er du velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne ud og kigger på dit køkken.

Lad os montere dit køkken

Vi er uddannet køkkenmontører med mange års erfaring inden for køkkenopsætning, og derved kender vi processen fra start til slut. Denne erfaring gør at vi kan opsætte dit køkken helt korrekt og ikke mindst til tiden. Så skal du ikke undvære dit køkken længere tid end højst nødvendigt. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Køkkenmontage

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

© Copyright 2017 Reitan Byg